Onderhoud houtbouw

Samen uit, samen thuis

Eurologs Houtbouw is ingesteld op het uitvoeren van kleine tot en met zeer grote projecten. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud: wij bieden transparante afspraken en behalen graag uw deadline! Natuurlijk zijn wij net zo trots als u wanneer we samen het resultaat bewonderen. Maar wij zijn graag blijvend trots en bieden u daarom een onderhoudsmogelijkheid aan.

Grijze ’ look’ versus kleurJotun verf voor hout

In principe behoeft cederhout geen onderhoud. Het hout krijgt dan op den duur automatisch een mooie, grijzige tint. Echter, sommige mensen geven er de voorkeur aan het hout blijvend in de eigen houtkleur of juist in een geheel andere kleur te houden. Cederhout laat zich eenvoudig verven en het resultaat blijft ook tweemaal zolang behouden dan op elk ander hout. Over duurzaam gesproken.
Wij bevelen hiertoe de Jotun verven aan, welke in heel veel kleurtypen beschikbaar zijn. Dus voor elk wat wils.

onderhoudr

Onderhoudscontract Houtbouw

Maar ook ná oplevering van uw huis, zijn wij u nog graag van dienst. U kunt dan gebruik maken van ons onderhoudscontract, waardoor wij u het gehele onderhoud (denk aan schoonmaken, verven, beitsen of lakken) uit handen nemen. Of dit nu voor één enkele woning of een compleet vakantiepark is, Eurologs Houtbouw doet het snel, vakkundig en zeer betaalbaar.
Wilt u meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons of uw erkende dealer op.


Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement - Sitemap - Copyright 2023 by Eurologs
Design & Development by N.D. de Vreede.