Bouwtekening

Waar voelt u zich thuis?

Wij kennen een aantal standaard modelwoningen, waarvan de bouwtekening als uitgangspunt voor uw woning kan dienen. Bestel vandaag nog het bijzonder overzichtelijke boek “Waar voelt u zich thuis”, opdat u al een tipje van de sluier krijgt opgelicht.

Bestel het boek “Waar voelt u zich thuis”.

Op maat gemaakt

Wij kunnen echter ook geheel naar uw wensen en specificatiescontact_old een compleet ander huis ontwerpen. Onze kennis, vakmanschap en creativeit worden ten goede van uw droomhuis benut door een op maat gemaakte bouwtekening die of geheel of zoveel als mogelijk, rekening houdt met uw programma van eisen. Het is belangrijk om een leverancier te selecteren die bouwtekeningen afstemt op úw levensstijl.

Bouwvergunning

In Nederland wordt gewerkt met bouwbesluiten, bestemmingsplannen en andere wet- en regelgeving. Daarom is het belangrijk dat uw bouwtekening is afgestemd op zowel de landelijke als de lokale normen. De bouwtekeningen van Eurologs Houtbouw zijn van zo’n niveau dat u hiermede ook direct uw bouwvergunning kunt aanvragen. Uiteraard begeleiden wij ook dit proces voor u als onderdeel van onze dienstverlening.

bouwtekingendienstenklein


Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement - Sitemap - Copyright 2023 by Eurologs
Design & Development by N.D. de Vreede.