Bouwen als particulier of collectief opdrachtgever

Steeds meer mensen bouwen hun droomhuis in particulier of collectief opdrachtgeverschap(P.O.).

Bij P.O. of C.O. zoekt de klant zelf een mooie kavel en gaat daarna op zoek naar een betrouwbare partij die hen kan begeleiden om een woning te realiseren.

Eurologs Houtbouw is de juiste partner als u op zoek bent naar een betrouwbare partij die u volledig kan ontzorgen vanaf het maken van een eerste ontwerp, tijdens de bouwvergunningsaanvraag, tot aan het leveren en sleutelklaar realiseren van uw droomhuis.

Momenteel worden er weer duurzame houtenwoningen gefabriceerd in onze fabriek in Amerika om binnenkort opgebouwd te gaan worden in o.a. Nederland.

In juni zullen wij bijvoorbeeld beginnen met de bouw van een zeer speciaal ontwerp woning in de omgeving van Emmen.

 

Hier een impressie van deze woning:

2 FLOOR PLANNEN _ Lay-out

2 FLOOR PLANNEN _ Lay-out

In juli zullen wij beginnen met de bouw van een ruime woning met een schitterende mansarde kap te Rotterdam.

Hier een impressie van deze woning:

 

 

Beide projecten worden gebouwd vanuit P.O.

Heeft u een mooie kavel op het oog en zoekt u een betrouwbare partij die u kan ontzorgen bij het realiseren van uw droomhuis, aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Wilt u eens een kijkje komen nemen op een bouwlocatie en met eigen ogen eens zien hoe onze materialen aangeleverd worden en hoe eenvoudig het Eurologs Houtbouw systeem (zelf) te bouwen is, neem dan contact met ons op, wij nodigen u graag uit op een van onze bouwlocaties.

U heeft dan ook gelijk de mogelijkheid om met de opdrachtgevers te praten, deze mensen zijn u reeds voor gegaan in hun keuze van een bedrijf te selecteren om hun droomhuis te realiseren.


Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement - Sitemap - Copyright 2019 by Eurologs
Design & Development by N.D. de Vreede.