FAQ

Stelt u zichzelf de volgende vragen voordat u een leverancier uitzoekt :

 1. Hoe uitgebreid is het bouwpakket?

  De enige methode om waarden goed te vergelijken, is te bekijken wat in de prijs is inbegrepen. Wat zijn de eventueel verborgen kosten die niet in uw offerte zijn opgenomen.

 2. Zijn de houtdelen gelamineerd of massief?

  Bij Eurologs Houtbouw werken wij met gelamineerde houtdelen. Deze zijn veel beter bestand tegen kromtrekken, verdraaien of scheuren dan massieve houtdelen of logs.

 3. Welke garantie mag ik verwachten?

  U leert heel veel van een bedrijf wanneer u kijkt naar de wijze waarop zij voor hun product staan. En hoe hun klantvriendelijkheid na de koop nog is. Bij Eurologs Houtbouw bieden wij op elke woning of toepassing die wij verkopen een gelimiteerde 30-jarige garantie.

 4. Hoe eenvoudig is de bouw van uw huis?

  Het laatste dat u voor uzelf of uw aannemer wilt, is een ingewikkeld te bouwen huis. Daarom zijn de woningen van Eurologs Houtbouw voorzien van een eenvoudig bouwsysteem. Hiermee is het bouwproces minder arbeidsintensief, waardoor u sneller bouwt en kosten bespaart op arbeidsloon.

 5. Welke service en ondersteuning ontvang ik van de leverancier?

  Of het nu gaat om het verkrijgen van een financiering of het maken van uw bouwtekeningen, u wilt te allen tijde een leverancier die van alle markten thuis is om u het leven zo makkelijk mogelijk te maken.

 6. Hoeveel ontwerpmogelijkheden heb ik?

  Het is belangrijk om een leverancier te selecteren die bouwtekeningen afstemt op úw levensstijl. De beste leveranciers bieden standaard bouwtekeningen en tevens de optie om speciaal voor u, bouwtekeningen op maat te maken.

 7. Is de bouw wel geschikt voor het klimaat waarin ik woon?

  Als u in de tropen woont, dan heeft u geen huis nodig dat voor de weersomstandigheden in Alaska is gebouwd. Zoek daarom een leverancier met een geschikte oplossing voor úw leefklimaat.

 8. Hoe lang bestaat de leverancier al?

  Het is belangrijk om in zee te gaan met een leverancier die al lange tijd op de markt actief is. IHC, waarvan Eurologs Houtbouw de Europese vertegenwoordiger is, produceert al sinds 1966 houten (zelfbouw)woningen. Dit houdt in dat wij een enorm klantenbestand hebben opgebouwd van zeer tevreden klanten die onze uitspraken onderschrijven.

Na het beantwoorden van deze vragen zult u zien dat Eurologs Houtbouw de perfecte keuze is om uw dromen waar te maken.


Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement - Sitemap - Copyright 2021 by Eurologs
Design & Development by N.D. de Vreede.