Eurologs geeft presentatie op Second Home International

Eurologs doet ook dit jaar weer mee met een stand op de beurs Second Home International. Naast ons reguliere aanbod van mogelijkheden met onze producten, komen we dit jaar met een tweetal projecten die we extra onder de aandacht brengen. Het betreft een project op Union Island (onderdeel van St. Vincent and the Grenadines) en een project in Oostenrijk. Op Union Island gaat de ontwikkeling van Project Wilson Bay van start zodra een vijftal huizen zijn verkocht. Dit schitterende eiland, gelegen in de East Caribbean, biedt rust, ruimte en een schitterende natuur. Watersportliefhebbers kunnen hier volop hun hart ophalen. Eurologs levert hier in samenwerking met de familie Wilson de verschillende woningen.

Het project in Oostenrijk betreft de bouw van een zestal chalets in Mayrhofen. Deze chalets zijn geschikt voor 4 of 6 personen, afhankelijk van het type dat men kiest.

Kom naar de beurs om nadere informatie te krijgen. Gratis aanmelden kan via deze link: http://www.secondhome.nl/eurologs

Tevens geeft Eurologs dagelijk om 15.00 uur een presentatie over Houtbouw: natuurlijk geschikt voor duurzame (zelf)bouw.


Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement - Sitemap - Copyright 2019 by Eurologs
Design & Development by N.D. de Vreede.