Waarom Eurologs Houtbouw?

Een ruim aanbod, en toch een goede keuze?

Wilt u een nieuwe woning (laten) bouwen? Of een chalet, clubhuis of restaurant? U bent op zoek naar een leverancier van houten toepassingen?
Dan hebt u vast al gemerkt dat er een ruim aanbod van leveranciers is. Hoe maakt u nu de juiste keuze voor een goede leverancier?

Waarom Eurologs? Daarom!logo

Doorgaans kunt u uw geld maar éénmaal uitgeven. Dan wilt u toch direct topkwaliteit, professionele service, een betrouwbare partner en een goede service gedurende het gehele bouwtraject?
U wilt toch goed advies vooraf aan het bouwproces, uitstekende begeleiding tijdens de bouwfase en ook nog dezelfde klantvriendelijkheid ervaren, die u ontving tijdens uw selectie- en koopproces, na oplevering van uw aangekocht product?

We hebben heel wat in huis

Kwaliteit en specialisme? Dan bent u bij Eurologs Houtbouw aan het juiste adres. Wij leveren topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Zeker nu de dollarkoers zo laag staat, biedt dit u meer mogelijkheden voor hetzelfde geld. En omdat wij zo zeker zijn van de kwaliteit van onze producten, bieden wij u 30 jaar garantie op materialen. Lees meer informatie hierover terug onder de button garantie.

Alles onder één dak!

Maar ook het feit dat wij een écht compleet pakket afleveren, onderscheidt ons van andere leveranciers. U weet vooraf waar u aan toe bent. Wat de totale investering bedraagt voor uw complete woning, horecagelegenheid of clubhuis bijvoorbeeld. Er zijn geen zogenaamde verborgen kosten! Wij geven u één totaalprijs, inclusief de prijzen voor kozijnen, aftimmering, isolatie, deuren, dakafwerking en dergelijke.

Desgewenst nemen wij het bouwproces zelf ook uit uw handen!


Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement - Sitemap - Copyright 2023 by Eurologs
Design & Development by N.D. de Vreede.