Almere heeft primeur

Vandaag, vrijdag 20 mei 2011, is de eerste paal geslagen voor een Eurologs woning in het Homeruskwartier in Almere.
In dit gedeelte van de wijk mogen alleen houten huizen worden gebouwd. Het project betreft een ontwerp van de opdrachtgever zelf, welke in nauwe samenwerking met Eurologs nader is uitgewerkt. Gedurende de bouw organiseert Eurologs zogenaamde Bouw-Kijkdagen. Hebt u interesse om de bouw eens van dichtbij te aanschouwen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan nodigen wij u graag voor een van de kijkdagen uit.

DSC_0389 website versie

Meer informatie over het Homeruskwartier:
Het Homeruskwartier is een wijk waarbij alle woningen door bewoners zelf worden (mede)ontwikkeld en gebouwd. In de hele wijk wordt geen traditionele projectbouw door ontwikkelaars of corporaties gerealiseerd.

Homeruskwartier

Toosten op 1e paal woning Almere van Oussoren

In het Homeruskwartier geldt het motto ‘Ik bouw mijn huis in Almere’. Er zijn mogelijkheden voor iedere portemonnee. Er worden de komende jaren 3000 woningen gebouwd, allemaal in verschillende vormen van opdrachtgeverschap.

Voor particulier opdrachtgeverschap waarbij een bewoner zelf zijn kavel (laat) bebouwen en voor groepen (collectief opdrachtgeverschap) zijn er 1500 kavels. Mede-opdrachtgeverschap wil zeggen dat de woning wordt ontwikkeld door een projectontwikkelaar maar dat de uiteindelijke eigenaar er een duidelijke invloed op heeft.

Gezien de ervaring en kennis die Eurologs in zo’n traject heeft opgedaan, adviseren wij u ook graag in uw bouwproces!


Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacy Statement - Sitemap - Copyright 2022 by Eurologs
Design & Development by N.D. de Vreede.